تلفن تماس: 33378311-061

بخش سنگ شکن بیمارستان آریا همگام با تکنولوژی روز دنیا

گفت و گوی اختصاصی دکتر مهدی مظلوم اورولوژیست بیمارستان آریا با پزشک جنوب

تاریخ انتشار :1395/7/27

مهمان گفت وگوی این ماه "پزشک جنوب" دکتر مهدی مظلوم متخصص جراحی کلیه و مجاری اداری بود. دکتر مظلوم از پزشکان خوش‏نام و با سابقه خوزستان با بیست سال سابقه کاری که تقریباً در تمام این مدت در بیمارستان آریا مشغول خدمت رسانی به بیماران بوده است، دقایقی از وقت گرانبهای خود را به پزشک جنوب اختصاص داد و در مورد روش‏های درمان سنگ‏های ادراری توضیحاتی را ارائه نمودند.

سنگ‏های ادراری از مشکلات شایع اورولوژیک در خوزستان هستند که البته روش‏های درمانی متفاوتی برای آنها وجود دارد. شامل :

1-      روش دارویی : که به طور مثال جهت سنگ‏های اسید اوریکی کاربرد دارد.

2-      جراحی باز : که جهت درمان بعضی سنگ‏های شاخ گوزنی به کار میرود.

3-      روش‏های بسته : که خود به دو متد برون اندامی و درون اندامی تقسیم میشوند. متد برون اندامی جهت سنگهای کلیه و ابتدای حالب کاربرد داشته و دستگاه‏های سنگ شکن با استفاده از منابع مختلف انرژی بوسیله امواج ساطع شده باعث خرد شدن سنگ می‏شوند. در حالی که روش درون اندامی به شکل اندوسکوپیک ( برای سنگ‏های مثانه و حالب) با PNL ( جهت سنگ‏های کلیه ) به کار می‏رود.

منبع انرژی سنگ شکن در روش‏های درون اندامی متفاوت است:

1-      سنگ شکن‏های پنوماتیک هم با استفاده از ارتعاشات ضربه‏ایی عمل کرده و امروزه به طور گسترده استفاده می‏شوند.

2-      سنگ شکن الکتروهیدرولیک که بیشتر در قدیم استفاده می‏شد.

3-      سنگ شکن اولتراسونیک که می‏تواند همزمان با سنگ شکن پنوماتیک استفاده شود.

4-      سنگ شکن لیزری که نسل جدید سنگ شکن است که مزایای آن شامل کم بودن شانس عوارض جانبی، خرد کردن کامل و دفع راحت آن و نیز قابل استفاده بودن در تمام جنس‏های ادراری می‏باشند.

بیمارستان آریا نیز همگام با این تکنولوژی روز دنیا در خدمت بیماران محترم می‏باشد.

.کلیه حقوق این وب سایت، متعلق به بیمارستان آریا اهواز می باشد

طراحی و پیاده سازی توسط : گروه شرکت های تخصصی رسا